Adiós Mexico

Lite regn kom nu på eftermiddagen när jag skulle slänga mig i en solstol och lyssna klart på min bok……….blir blogg istället och knyter samman säcken då vi sover i Asta imorgon natt hoppas vi 🤩 Är ungefär samma väder i Deltaville som i Göteborg, kalla nätter och ca 8 grader dagtid.

Varit kul för varje morgon (7 AM) har jag startat dagen på stranden med lite yoga/stretch med resortens tränare. Sen hem å dricka kaffe med Tompi och sen frukost innan träning med tränaren i gymmet. Varit ensam och munskydd / avstånd / sprit har gjort det känts skitbra……………………..varit helt perfekt för annars blir jag så rastlös. Tompis rygg är mycket bättre så han är fit for fight för Asta polering :). Tränarna har varit glada det är någon som kommer till dom.

När man lever på en resort så blir man ju lite knäpp, har studerat var alla ödlor bor, var alla white noise coati befinner sig. Ibland hoppar nån upp till oss på balkongen. Idag såg Tompi apor i träden. Är verkligen som ett zoo.

Gjort några utflykter och har med oss papper på spanska till poliserna ifall vi blir stannade igen. Googlade och detta var tydligen det bästa. Lite att vi vet hur det går till här men vill ni ge oss böter så åker vi till polisstationen och betalar dom. Vill ni då samtidigt fylla i detta papper för oss säger vi och lämnar ett dokument som polisen skall signa.

Vi älskar ju att vandra men svårt hitta leder här. Det närmsta vi hittade var i en park som bevarat vegetationen och forskare / elever arbetar i parken för att bevara eko-systemet. Riktigt mysigt vandra där med apor i trädtopparna.

Vi har testat oss för covid, snabbtest. Flygbolaget kräver man skickar in det i förskott samt har med sig originalet vid incheckningen. Vår extra resväska kan vi inte checka in online, bara hoppas det inte är några problem imorgon med att få med sig våra 23 kg x 3 väskor.

Nu kommer solen fram lagom att lyssna klart Anki Edvinssons bok innan vi skall börja packa.

Nästa blogg är från Asta hoppas vi…………..då vi säkert kommer sakna värmen och all go mat………..men livet har startat igen. Varit 2 fantastiska veckor här men vill ”hem” ⚓ .

Over and out……………Canada har fortfarande stängt sina gränser för oss!

Adiós 💖

Published by

2 thoughts on “Adiós Mexico

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *