10 thoughts on “Film från Tobago Cays

 1. Som vanligt fin film att titta på och själv drömma sig bort.
  Men nu har vi så underbart väder här på Orust 17-20 grader i skuggan och 35-40 i solen.
  Var rädda om er.
  Mvh Bosse

 2. Tack för en fantastisk film. Vilket underbart liv ni har. Önskar er en härlig Påsk i paradiset.
  Kramar Marie o Claes

  1. Tack. Vaknar varje morgon och det bara spritter i kroppen, så gott.
   Det är en fantastisk påsk helg hemmavid har vi hört, också väldigt gott.
   Glad Påsk

 3. Som vanligt så hugger det till av längtan efter sol och värme när ni visar filmer och bilder från era väl valda resmål. Underbart. Jag ser att ni har det bra och det glädjer mitt ofantliga hjärta. En liten fundering. Har ni tänkt att besöka Grenada på resan söderut? Om så är fallet kommer jag att ödmjukt framställa en liten önskan. Mer om det i mail i så fall 🙂
  Önskar er fortsatt säker och vacker resa.
  Lennart.

  1. Sol o värme i vacker miljö är superduper. Vi kommer besöka Grenada i höst efter vi legat på land på Trinidad. Bättre vinkel ner till Trinidad härifrån. Kan hjälpa dig till hösten om det är aktuellt, vi kan prata om det i sommar. Ha en härlig påsk i det fina vädret hemmavid. Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *